Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Siz de evinize ve vesair tüm yaşam alanlarınıza düzgün bir dokunuş akdetmek bâtınin Doğtaş mobilyaları yeğleme edin. Evinizin tüm alanlarını özenle güzelleştiren Doğtaş’ın kaliteli ve güzel duyu dünyasına kadem atın!

Tamlanan merdivenler genelde yapının özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir hikâye simultane bina bağırsakinden kolay ve güvenli kaçışın esenlanması için konstrüksiyonlırlar. Kanuni olarak da her binada bulunması zorunludur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız berk başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde ergürmek başüstüneğu bâtınin, muhtemel olan en kısa sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini temin etmek üzere önlem kızılınmaktadır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul akla gelmektedir. 

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında uzman ve sükselı kapı üreticileri ile çallıkışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Bu sebeple yapı içre rastgele bir yangın riskine karşı kurma edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele hileındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Peki yangına dayanıklı ahşap kapı ne derece süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Kötüda en kaliteli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Duman sızdırmaz özelliğine iye olmalarından dolayı yangın çabucak insanoğluın dumandan zehirlenmelerini engelleyen ivedi çıkış bapsı olarak bilinen yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir.

Bunun muhtevain de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lazım değildir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu kadar olabilir.

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, küpeşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page